Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PYTANIE Cheaty CS GO - daje limit like !

Marcelli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zacząć używać cheatów w cs. Jakie mi polecacie tak na dobry początek? Łatwo dostać za nie bana na trybie turniejowym i tym zwykłym? Za najlepszą odpowiedź daje limit like :)

Opublikowano

i mogę sobie grać na nich wszędzie, nawet na rankedach?

Owszem :) Lecz z użycie mózgu który jest niezbędny .

Trudno byłoby nie zauważyć osoby który wali noscope z awp same .....

Opublikowano

ok rozumiem, a jeśli na jakimś innym forum znajdę cheaty "niewykrywalne" to będą one też bezpieczne?
Opublikowano

Ta, takie pier*olenie. Dałeś mu link do działu z rzekomymi "niewykrywalnymi" czitami a prawda jest taka że 3/4 czitów tam od dawien dawna są wykrywalne  :rolleyes: .

Jeśli chcesz rozmawiać o czitach - rozmawiaj ze mną. 14 kont w cs'sie. Aktualnie katuję 15 :).

Po 1. Nie używaj publicznych(darmowych) czitów. Od momentu ich wydania stają się wykrywalne w ciągu 1 max 2 dni - nie znasz dnia ani godziny nim dostaniesz bana.

Po 2. Jak już faktycznie chcesz czitować zapłać te minimum 20zł i kupisz czita na miesiąc (po miesiącu znowu 20zł) gdzie masz 0 vaców wszystko ładnie aktualizowane i śmiga

Po 3. Ultra łatwo jest dostać bana. Wystarczy 1 akcja gdzie się spalisz a na mixie dostaniesz sporą ilość zgłoszeń to leżysz ;). Trzeba grać niemalże perfekcyjnie bo jeden ruch celownikiem tam gdzie nie wolno i jest po koncie :) 

Po 5. Jak już szukasz publicznych czitów na których chcesz ryzykować i na nich grać polecam szukać bardziej for związanych w 100% z cs'sem. MPC jest 100 lat za murzynami i tak jak wspomniałem w tematach gdzie czit jest wykrywalny od 2 miesięcy wciąż wypowiadają się ludzie jak to uruchomić  :mellow:  <_< . MPC jest zbyt ogólnikowe, tutaj mało kto dba o to czy faktycznie czit jest wykrywalny czy nie. Na necie jest aż pęczek takich for gdzie Administracja wrzuca czity, nawet i czasem swoje z prefiksami "Wykrywalny "Niewykrywalny" etc. 

Po 6. Poczitujesz trochę i Ci się znudzi :D. Mnie też to kręciło ale potem mi przeszło - bez czitów też da się grać  xD .

Powodzenia.  ^_^

bez gif

Opublikowano

Ta, takie pier*olenie. Dałeś mu link do działu z rzekomymi "niewykrywalnymi" czitami a prawda jest taka że 3/4 czitów tam od dawien dawna są wykrywalne  :rolleyes: .

Jeśli chcesz rozmawiać o czitach - rozmawiaj ze mną. 14 kont w cs'sie. Aktualnie katuję 15 :).

Po 1. Nie używaj publicznych(darmowych) czitów. Od momentu ich wydania stają się wykrywalne w ciągu 1 max 2 dni - nie znasz dnia ani godziny nim dostaniesz bana.

Po 2. Jak już faktycznie chcesz czitować zapłać te minimum 20zł i kupisz czita na miesiąc (po miesiącu znowu 20zł) gdzie masz 0 vaców wszystko ładnie aktualizowane i śmiga

Po 3. Ultra łatwo jest dostać bana. Wystarczy 1 akcja gdzie się spalisz a na mixie dostaniesz sporą ilość zgłoszeń to leżysz ;). Trzeba grać niemalże perfekcyjnie bo jeden ruch celownikiem tam gdzie nie wolno i jest po koncie :)

Po 5. Jak już szukasz publicznych czitów na których chcesz ryzykować i na nich grać polecam szukać bardziej for związanych w 100% z cs'sem. MPC jest 100 lat za murzynami i tak jak wspomniałem w tematach gdzie czit jest wykrywalny od 2 miesięcy wciąż wypowiadają się ludzie jak to uruchomić  :mellow:  <_< . MPC jest zbyt ogólnikowe, tutaj mało kto dba o to czy faktycznie czit jest wykrywalny czy nie. Na necie jest aż pęczek takich for gdzie Administracja wrzuca czity, nawet i czasem swoje z prefiksami "Wykrywalny "Niewykrywalny" etc. 

Po 6. Poczitujesz trochę i Ci się znudzi :D. Mnie też to kręciło ale potem mi przeszło - bez czitów też da się grać  xD .

Powodzenia.  ^_^

Specjalista od siedmiu boleści się znalazł .

Widać pasją twą to cheatowania w grach w których nie osiągnął byś nic sam.

Założe się że bez tych twoich "Zabaweczek" gówno ugrasz , gówno zrobisz.

Opublikowano

I zaczęła się typowa cebula :)... A więc skoro jesteś taki pewny zapraszam Cię na FACEIT 1vs1 :). Nie śniłeś o tym co osiągnąłem w cs'sie więc proszę nie udzielaj się bo ewidentnie masz ból dupy że doradziłem komuś lepiej niż Ty :). Tak naprawdę gówno powinno Cię obchodzić co jest moją pasją ale dziwne by było żeby taka cebula jak Ty się nie przyczepiła:). Bo przecież Ty jesteś wszechwiedzący i wiesz że dalej czituję wiesz również że nic nie ugram bez czitów - Typie przeczytałeś moje jedno zdanie i od razu wnioski wyciągasz :D. Dawałem Ci max 15 lat ale jak zauważyłem że masz 24 to szczerze i otwarcie współczuję bo pokazałeś teraz swoją "dojrzałość".   Nie bądź taki pewien swoich zakładów bo gwarantuje Ci że ta pewność siebie Cię zgubi :). Żegnam ozięble. Chcesz się spinać to spinaj się dalej i żyj w ideologii że pozjadałeś wszystkie rozumy. Cya

bez gif

Opublikowano

I zaczęła się typowa cebula :)... A więc skoro jesteś taki pewny zapraszam Cię na FACEIT 1vs1 :). Nie śniłeś o tym co osiągnąłem w cs'sie więc proszę nie udzielaj się bo ewidentnie masz ból dupy że doradziłem komuś lepiej niż Ty :). Tak naprawdę gówno powinno Cię obchodzić co jest moją pasją ale dziwne by było żeby taka cebula jak Ty się nie przyczepiła:). Bo przecież Ty jesteś wszechwiedzący i wiesz że dalej czituję wiesz również że nic nie ugram bez czitów - Typie przeczytałeś moje jedno zdanie i od razu wnioski wyciągasz :D. Dawałem Ci max 15 lat ale jak zauważyłem że masz 24 to szczerze i otwarcie współczuję bo pokazałeś teraz swoją "dojrzałość".   Nie bądź taki pewien swoich zakładów bo gwarantuje Ci że ta pewność siebie Cię zgubi :). Żegnam ozięble. Chcesz się spinać to spinaj się dalej i żyj w ideologii że pozjadałeś wszystkie rozumy. Cya

Ech.. Nie ma to jak wyżyć się na kimś poprzez grę xD

Może to być jego pasja, hobby.. Tobie nic do tego. Wyjaśnił w punktach jak się nie spalić i dobrze zrobił, najlepiej opisał pkt. 3 :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Ech.. Nie ma to jak wyżyć się na kimś poprzez grę xD

Może to być jego pasja, hobby.. Tobie nic do tego. Wyjaśnił w punktach jak się nie spalić i dobrze zrobił, najlepiej opisał pkt. 3 :)

A tam od razu wyżywać, po prostu skoro jest taki pewny siebie niech zrobi coś więcej po za klejeniem smutnych zdań na mpc :v.

Weź daj spokój z tym hobby... Moje hobby to hokej a nie czitowanie w cs'sie xD. Temat chyba  można już  zamknąć, autor dostał na pw kilka źródeł gdzie kupi sobie niejedną torpedę :D 

bez gif

Opublikowano

A tam od razu wyżywać, po prostu skoro jest taki pewny siebie niech zrobi coś więcej po za klejeniem smutnych zdań na mpc :v.

Weź daj spokój z tym hobby... Moje hobby to hokej a nie czitowanie w cs'sie xD. Temat chyba  można już  zamknąć, autor dostał na pw kilka źródeł gdzie kupi sobie niejedną torpedę :D

masz dałna i tyle

Opublikowano

Nie ja mam połowę postów w koszu :)

Masz zamiar prowokować do dalszej dyskusji ?

Opublikowano

Nie ja mam połowę postów w koszu :)

Masz zamiar prowokować do dalszej dyskusji ?

xDDD. Co z tego że 3/4 moich postów to były prezentacje serwera Metina który już upadł sto lat temu - faktycznie dziwne żeby serwer który upadł dalej był trzymany i jego temat nie zostałby przeniesiony do kosza. Po raz drugi twój argument jest inwalidą. W ogóle z czym Ty wyskoczyłeś? Pierw ciśniesz mnie iż moja pasja to czitowanie a potem próbujesz nie wiem, obrazić mnie tym że połowę postów mam w koszu?  o.O  W ogóle co to za wyznacznik kto gdzie ile ma postów? Typie jak Ty masz 24 lata to ja jestem Obama  xD  xD . Beka z Ciebie, teraz co napiszesz? Że mam na avatarze ciasteczkowego potwora w garniturze i to oznaka mojej słabości? Gościu spłyń naprawdę ;). Mówi o prowokacji ten który sam z sapami wyleciał. Boże, skąd takie bałwany sie biorą.. -.-

bez gif

Opublikowano

xDDD. Co z tego że 3/4 moich postów to były prezentacje serwera Metina który już upadł sto lat temu - faktycznie dziwne żeby serwer który upadł dalej był trzymany i jego temat nie zostałby przeniesiony do kosza. Po raz drugi twój argument jest inwalidą. W ogóle z czym Ty wyskoczyłeś? Pierw ciśniesz mnie iż moja pasja to czitowanie a potem próbujesz nie wiem, obrazić mnie tym że połowę postów mam w koszu?  o.O  W ogóle co to za wyznacznik kto gdzie ile ma postów? Typie jak Ty masz 24 lata to ja jestem Obama  xD  xD . Beka z Ciebie, teraz co napiszesz? Że mam na avatarze ciasteczkowego potwora w garniturze i to oznaka mojej słabości? Gościu spłyń naprawdę ;). Mówi o prowokacji ten który sam z sapami wyleciał. Boże, skąd takie bałwany sie biorą.. -.-

Co ty się mojego wieku czepiasz .

Zastanów się pierw dlaczego napisałem że "Połowa twoich postów znajduję się w koszu"

Jeżeli masz zamiar nadal się kłócić zapraszam na TeamSpeak'a lub miejsce publiczne ... 

Opublikowano

Ja powiem tak: Auto Shoot i ESP od mad doga nie włączy sie jeśli jest wykrywalne a jest za darmo, nie dostałem jeszcze vaca jak testowałem. AS najczęściej używam i pomaga ogarnąć recoil, czasami sie buguje i zamiast 1 strzał polecą 2 w to samo miejsce (x2 dmg jeśli trafione).

Opublikowano

Jeśli będziesz umiejętnie czitował to nie ma szans na VACA :D

No niestety ale wprowadzasz go w błąd ;). Jest zasadnicza różnica między banem VAC a banem Overwatch.

VAC - wykryto w twoich procesach wykrywalnego czita = dostajesz bana bez znaczenia na to czy się dobrze kryłeś czy dobrze czitowałeś - nawet jak będziesz stał na respie a wykryją to i tak ban poleci.

Overwatch - to o czym mówisz, będzie dobrze się krył i nie będzie się palił to bana od Ow nie dostanie. Ogółem można polegać tylko na tym by nie dostać bana od ow ale trzeba mieć pewność że czit nie będzie wykrywalny - dlatego najlepiej zaopatrzyć się w płatne wersje ^_^

Jeżeli "post/wypowiedź" może zostać inwalidą to ggwp dla Ciebie "inwalido".

Nie wiem czem uużyłeś tego słowa, skoro inwalidą może być niepełnosprawny człowiek, a nie post, to po pierwsze.

Po drugie.. Jesteś Obamą  B)  B)

Eh no, nie znasz slangu gimbo internałtuf. Co druga osoba mówi coś w stylu "twoj argument jest inwalidą" ;-;.. Nie czepiaj się, rozumiem że jestem głupi - wiem to :D

bez gif

Opublikowano

Jak ci konta nie szkoda to kup jakiś sensowny cheat np. subtleaim (here). Jak darmowe to licz się z tym, że za dużo się nie pobawisz na cheatach i banik będzie.

Opublikowano

Jeżeli "post/wypowiedź" może zostać inwalidą to ggwp dla Ciebie "inwalido".

Nie wiem czem uużyłeś tego słowa, skoro inwalidą może być niepełnosprawny człowiek, a nie post, to po pierwsze.

Po drugie.. Jesteś Obamą B) B)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...